Nejsem žádný spisovatel, ale obyčejný bohoslovec, který si občas zapíše co se mu honí hlavou a potom se s odstupem času k tomu vrátí a diví se tomu, co kdysi napsal. Snad se pobavíte i vy.

A jak to všechno dopadlo?

31. 1. 2013 15:18
Rubrika: Nezařazené

Nedávno (asi před týdnem) jsem tady psal a jednom velmi zajímavém projektu. Byla to internetová aukce, ve které Zdeněk Halík dražil své umělecké dílo s názvem "Šohaj ve sklepě". Celá aukce zkončila 27.1.2013 a já díky Zdeňkovi možu tady popsat průběh.

Aukce začala v pondělí 21.1. (spuštění v neděli večer), ale už od počátků se musel Zdeňek potýkat s problémy. Všechno probíhalo bez problémů až do pondělního rána, kdy vypadl server webnode, na kterém byl uložen i Zdeňkův web. Problém řešil první vytvořením podobných stránek a pokračováním aukce. O těch stránkách nikdo nevěděl a proto se ani moc nedalo předpokládat nárust sumy. Nakonec se problém vyřešil v pondělí večer, kdy web zase začal fungoval, ale jen na některých prohlížečích. V úterý dostal Zdeňek několik zpráv, že internetové stránky stále neběží, tak si udělal analýzu, komu stánky fungují a komu ne, vyšlo to 8:2 funkčním. Informoval o nové provizorní stránce Charitu UH a rozeslal zprávu po Facebooku do vinařských společností a také přátelům. Po rozeslání zpráv, začali přihazovat lidé z celého Uherskohradišťska. Nejvyšší částku 900 Kč přidal pan Tomáš Vávra z Boršic u Blatnice. Aukce se celkem zúčastnilo 11 lidí.

Zdeněk vůbec nečekal, že někdo něco přispěje a chtěl by do budoucna, aby se podobných aukcí neúčastnil jen sám ale i všichni ostatní, kteří umí něco pěkného stvořit a také ti, kteří chtějí pomoct druhým a nemyslí jen na sebe.

"Tímto chci poděkovat panu Vávrovi a všem, kteří se aukce zúčastnili. V neposlední řadě patří velký dík Oblastní charitě Uherské Hradiště a jejím zaměstnancům." končí Zdeňek naši konverzaci.

A velké díky patří taky Zdeňkovi, který se nebál udělat tento veliký krok a jít  si za svým cílem. V očích dnešního světa je častka 900Kč malá, ale nejde zde ani tak o částku jak o dobrý úmysl. Myslím si, že když se Zdeněk nezalekne a bude chtít dál pomáhat touto cestou, tak se mu bude dařit čím dál víc.

Zobrazeno 562×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková