Nejsem žádný spisovatel, ale obyčejný bohoslovec, který si občas zapíše co se mu honí hlavou a potom se s odstupem času k tomu vrátí a diví se tomu, co kdysi napsal. Snad se pobavíte i vy.

MILUJI

12. 12. 2014 21:57
Rubrika: Pro duši :-)

Miluji! Ale ne tak, jak to chápe tento svět. To Pán mě učí milovat. Uakzuje mi tu největší lásku, tu svou. A jak? No přece tím, že se za nás obětoval na kříži. Bolí mě, když každodenně vidím některého ze spolubratří smutného, kterak se trápí. Kdybych tak mohl vzít jeho trápení na sebe. Nejde to, já vím. Každý máme svůj určený křížek, který si musíme nést. Ten celý náš kříž nese Pán. A proč se vlastně rmoutíme a trápíme? Pán nás přece miluje! Miluje nás až do poslední kapky krve. Vykoupil nás. Učí nás Lásce a volá nás k radosti, tak proč jsme smutní?

Mám-li rád, pak musím snášet všechny tyto zármutky a bolesti s bližními. Pán nám dává sílu je snášet a i kdybychom nemohli ze své lidské slabosti, On nám pomůže.

Pane dej mi více víry, naději, ale hlavně lásku. Lásku s velkým "L", až do krajnosti, do poslední kapky krve, do posledního dechu. Pak už mi nebude zatěžko vyslechnout beze slova druhého, který nechce poradit, jen to chce někomu říct. Pak mi nebude zatěžko se za něj celou noc modlit. Pane bolí mě nedůvěra, pomoz mi prosím i tady. Dej ať dokážu být trpělivý a nechat věci dozrát, abych je nezničil a úroda by se nedostavila a zrno by nepřineslo užitek.

PANE POMOZ, BEZ TEBE TO NEZVLÁDNU!!! 

Zobrazeno 1059×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková